A programban lehetőségünk van arra, hogy a nekünk fontos helyszínekre vonatkozó viharjelzéseket és előrejelzéseket egy külön lapra kigyűjtsük.


A programban beállítható, hogy az éppen aktuális helyszínünktől függetlenül más tavakra kiadott viharjelzés állapotát is lássuk, és mindig kapjunk értesítést a változásról. Ehhez föl kell vennünk a nekünk fontos helyszínek közé a tavat:

1) A Meteora ikont vagy a widgetet megérintve meg kell nyitni az alkalmazást majd annak menüjét.

2) A menüben a "Nekem fontos" menüpontot válasszuk.

3) Az oldalon a "+" gombbal vehetünk föl új helyszínt.

4) Tavi viharjelzéshez válasszuk ki a nekünk fontos tavat.

5) A választott tóra vonatkozó viharjelzés(ek) állapotát egy külön kártyán fogja mutatni az oldal, a változásról pedig mindig kapunk értesítést is. Egy fölvett helyszínt eltávolítani az "X" gombbal tudunk.Tavi viharjelzés mellett lehetőségünk van bármilyen általunk választott helyszín előrejelzését is fölvenni az oldalra:1) A Meteora ikont vagy a widgetet megérintve meg kell nyitni az alkalmazást majd annak menüjét.

2) A menüben a "Nekem fontos" menüpontot válasszuk.

3) Az oldalon a "+" gombbal vehetünk föl új helyszínt.

4) Előrejelzés fölvételéhez válasszuk a "Saját helyszín" menüpontot. A kívánt helyszínt beállíthatjuk a térkép mozgatásával, vagy választhatjuk a térképen a keresés funkciót. A fölvenni kívánt helyszínnek saját nevet is adhatunk.

5) A választott helyszínre vonatkozó előrejelzéseket egy külön kártyán fogja mutatni az oldal a térképen és a widget -en használt formában. A hatórás előrejelzést itt is az adott nap ikonját megérintve tudjuk megnyitni. Ha figyelmeztetést vagy riasztést jelez az előrejelzés, akkor annak részletei az ikon melletti "i" gombra bökve jeleníthetők meg. Egy fölvett helyszínt eltávolítani az "X" gombbal tudunk.

Fejlesztő:
Egy és nulla Bt.
Copyright 2024 Egy és nulla Bt.